De Weg tot Rust (juni)

Van 15 juni 20:00 tot 17 juni 15:30
Categorieën: Retraite

 

Drie weekendretraites met Cuong Lu

Er is een weg om tot rust te komen. De weg die aangewezen wordt door de Boeddha. Het moment dat we die weg zien, beginnen we een tocht naar de ultieme rust toe. Een rust die ons het gevoel geeft dat we thuis en gelukkig zijn. Het is een retraite voor ons om de weg te zien, te bewandelen, te realiseren en het uiteindelijk door te geven aan mensen van wie we houden.

Deze weekenden zijn als serie te volgen en kunnen ook los geboekt worden.

De retraite bestaat uit drie weekenden. Elk weekend duurt van vrijdagavond 20:00 u. tot zondagmiddag rond 15:30 u. Het volgen van de hele serie is een prachtige ervaring. Voor wie wil zijn de weekenden ook los van elkaar te boeken.

Iedereen is welkom. Ervaring met Boeddhisme of meditatie is niet noodzakelijk. We leren om de Boeddhistische psychologie in het dagelijks leven toe te passen. Cuong Lu is een meester in het geven van begeleiding die voor iedereen, ongeacht je ervaring, even waardevol is.

Wat doen we tijdens een weekend? Om te beginnen is er dagelijks een lezing van Cuong. Daarnaast oefenen we samen in zitmeditatie (op een kussen, bankje of stoel) en loopmeditatie. ‘s Middag gaan we onder begeleiding van Cuong delen over onze ervaringen, kunnen we vragen stellen of gewoon naar elkaar luisteren.

Verder is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld te wandelen, uit te rusten, een boek te lezen of te praten met andere deelnemers. De heerlijke biologische maaltijden worden gemaakt door Catherine. Als we met aandacht en in stilte eten, smaakt het nog lekkerder. Tafel dekken, afwassen en opruimen doen we samen.

Datum

19 - 20 - 21 januari 2018
2 - 3 - 4 maart 2018
15 - 16 - 17 juni 2018

Kosten

Deze retraites kosten per weekend € 200,00 / € 210,00 all-in. Het eerste bedrag geldt bij betaling uiterlijk een maand voor het betreffende weekend, het tweede bedrag bij betaling daarna. Het bedrag omvat naast de kosten van overnachtingen en maaltijden ook een vergoeding voor de leraar. Het blijft mogelijk om een extra donatie te doen, maar in de basisbehoeften van leraar en locatie is voorzien.

Locatie

Balance Yoga
Hoofdstraat 8
9514 BE Gasselternijveen

Inschrijfformulier

Via de knop, bovenaan deze pagina.